Aanbod

Remote consultancy

Wat is remote consultancy?

Datakami biedt remote consultancy aan voor bedrijven die een project doen met tekstgeneratie of tekstanalyse. Dit traject bestaat uit een online intake, vooronderzoek door Datakami, een vraag- en adviesgesprek van 1 uur, en een geschreven rapportage.

Waarom kiezen voor remote consultancy?

Remote consultancy is een efficiente manier om gebruik te maken van mijn specialistische kennis.

Dankzij het proces haalt u in zeer korte tijd waardevolle informatie op bij een domein-expert. Ik help u op weg met uw tekst-processing-project door uw vragen te beantwoorden, en u waar nodig door te verwijzen naar relevante literatuur en databronnen.

Na het gesprek ontvangt u rapportage die u onmiddelijk kan gebruiken. De informatie kan bijvoorbeeld verwerkt worden in uw projectplan of management-rapport.

Omdat het hele traject online plaatsvindt, is remote consultancy extra geschikt voor werken in corona-tijd.

Tarief

Het vaste tarief voor remote consultancy is 500 euro exclusief BTW.

Het proces

Het remote consultancy proces begint met ons intake-formulier. Hoe uitgebreider u antwoord geeft, hoe beter ik mij kan voorbereiden en hoe meer u uit ons gesprek haalt.

Als u het formulier heeft ingevuld, neem ik zo snel mogelijk contact met u op. Wij maken samen een afspraak voor een video-gesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u een uur lang de tijd om mij de oren van het hoofd te vragen. Van tevoren lees ik me stevig in op basis van uw intake-vragenlijst.

Na afloop van ons gesprek ontvangt u van mij een korte, heldere rapportage met de belangrijkste punten uit ons gesprek.